Ca om

Cine sunt eu? M-am gandit mult la aceasta intrebare in ultimii ani si am cautat raspunsul in afara mea, apoi m-am gandit ca trebuie sa caut mai adanc in interiorul meu, am iesit iar in afara dar raspunsul l-am gasit tot la mine.

Sunt un om , farama de Dumnezeire care inca imi caut calea si menirea pe acest pamant.Am pornit in cautarea mea de sine si pe masura ce avansez in aceasta directie constat ca am avut perioade cand am reactionat nu am relationat, cand viata m-a trait si am cautat si am intrebat si am citit mult si am intalnit oameni care mi-au ghidat pasii catre cine sunt eu acum .Am invatat sa multumesc si sa fiu recunoscatoare .

Daca m-ar fi intrebat cineva acum ceva timp cine sunt,eu as fi spus ca sunt Flori , mama a doi copii minunati , profesionista etc. Dar astea nu sunt decat niste roluri As mai fi spus ca am o casa confortabila , o masina care-mi place ,etc. Dar astea sunt despre ce am nu despre cine sunt. Unii oameni cocheteaza cu "A AVEA", mie mi se potriveste mai mult "A FI"

Mai mult
 


Profesional

Seriozitatea, pasiunea, acumularea continua de informatii si dorinta de autodepasire au fost alaturi de mine in dezvoltarea mea profesionala. Peste 18 de ani de experienta in materie de relatii interumane.

Hipnoterapie si psihoterapie cognitiv-comportamentala-AHPCC

Curs "Kit eficient de Psihoterapie".
Curs "Teste proiective de desen".
Curs Psihosexologie "Psihoterapia tulburarilor de dinamica sexuala".
Curs LEGO-based Therapy - Cambridge

Dezvoltare personala in cadrul formarii "Psihoterapie experientiala si Hipnoterapie". Asociatia de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie (APEH), acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.
Formator: Conf.Univ.Dr.Vasile (Bebe)Mihaiescu

Certificare POINTS OF YOU PRACTITIONER (instrumente creative pentru training, coaching si dezvoltare personala)

Public speaker.

Ce spun semenii

Flori are acea doza de optimism, acea energie pozitiva care te incarca doar la o simpla privire. Ochii ei au o sclipire aparte...iti spun fara cuvinte ca, oricum ar fi, viata trebuie traita frumos iar ea isasi este exemplul ca se poate! Este o femeie puternica, inteleapta, vesela si foarte deschisa, foarte prietenoasa. Est o foarte buna naratoare, sensibila si atenta la nevoile celor din jur.In doua cuvinte: un OM frumos! Claudia

Flori este un excelent profesionist ,o mama devotata si un foarte bun prieten.
Marcel Dingu

Flori are inteligenta sociala cu ajutorul careia comunica foarte bine ,abordeaza cu profesionalism provocarile.dr.Pavel Mariana

O persoana calda, carismatica, dezinvolta si cu vorbele la purtator , cuceritoare prin rasul cristalin.dr.Tite Cornelia

Noutati

"Invata-ma sa invat"

Curs public speaking "Vorbeste in public cu impact"

 • Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.
 • Specialistul in consiliere pentru dezvoltare personala este o persoana neutra, impartiala, care ii sustine pe clienti in investigarea situatiilor problema si faciliteaza explorarea solutiilor potentiale pentru reglarea eventualelor disfunctionalitati induse in plan personal si in relatiile socio-profesionale.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala asigura deplina confidentialitate privind problemele clientilor, exceptie facand situatiile prevazute prin lege.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala pe unul sau mai multe planuri.
 • Consilierul acorda sprijin clientilor atat pentru explorarea alternativelor de evolutie in viitor pornind de la potentialul propriu, caracteristicile individuale ale acestora, nevoile si aspiratiile exprimate, cat si pentru corectarea deficientelor identificate si abordarea constructiva a modalitatilor de implicare, relationare si actiune la nivel individual sau ca parte in cadrul unor grupuri care urmeaza sa functioneze unitar si armonios.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala faciliteaza accesul indivizilor la resursele interioare proprii, dezvolta talentele si potentialul uman, imbunatateste calitatea vietii personale si profesionale a celor interesati sa progreseze in plan individual sau colectiv si contribuie la realizarea obiectivelor si aspiratiilor acestora.
 • Specialistul poate lucra in mod independent, ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala demonstreaza foarte bune capacitati de: comunicare, ascultare activa, atentie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane. De asemenea, el dovedeste empatie, capacitate de castigare a increderii interlocutorilor si de asigurare a confortului psihic al acestora, spirit de observatie si rezistenta la efort intelectual prelungit.
 • Atitudinile principale necesare pentru practicarea ocupatiei sunt: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.

Stiati ca...

 • In procesul comunicarii,55% ii revine fiziologiei (limbajul corpului),37% vocii (ritm si ton)si numai 8% cuvintelor purtatoare de informatie.
 • Pana la varsta de 7 ani, 95% din creier este perfect dezvoltat ca si in cazul unui adult.
 • Aproximativ 12% din populatia lumii viseaza alb-negru.. Se pare totusi ca aparitia televizorului color a influentat foarte mult subconstientul nostru.
 • Desi avem tendinta sa uitam aproximativ 99% din vise, multi oameni de stiinta au facut descoperiri in somn, pe care le-au notat imediat ce s-au trezit. Oameni precum Graham Bell, Newton sau unii poeti celebri si-au gasit inspiratia visand.
 • Exista o gena a pesimistilor, care ii face pe acestia sa vada totul in negru aproape tot timpul.
 • Exista mai mult de 400 de fobii distincte recunoscute de psihologi: claustrofobia (teama de spatii inguste, aviofobia (teama de a zbura cu avionul), nyctofobia (teama de intuneric).
 • Daca un om vorbeste in timp ce mananca, el pierde 50% din senzatiile gustative generate de mancare.
 • Din cantitatea imensa de informatie primita de creier, doar 10% este receptionata în mod constient, restul fiind apanajul subconstientului.
 • Un somn scurt in timpul zilei cu durata de doar 26 minute, creste productivitatea muncii cu 34%.
 • Creierul uman uita 80% din ceea ce a invatat timp de o zi. Probabil maine deja nu veti mai tine minte aceasta informatie.